skip to content

     

 

Dierenvoedselbank Haaglanden is gestart als initiatief door vrijwilligers van stichting Knaagdierenopvang "Het Knagertje" samen met Wijkorganisatie Moerwijk, die de reguliere voedselbank aldaar verzorgt. Deze dierenvoedselbank wordt ook geheel gedraaid door vrijwilligers.

 

Dierenvoedselbank Haaglanden is een non-profit organisatie die zich inzet door middel van het uitgeven van dierenvoedingpakketten zodat dieren bij hun eigenaar/verzorger kunnen blijven.

 

 

       

 

De Dierenvoedselbank probeert met behulp van vrijwilligers zo veel mogelijk dierenvoeding en dierenbenodigdheden te verzamelen.

 


Het streven van de Dierenvoedselbank is om iedere week voor elk dier dat ingeschreven staat een diervoedingspakket klaar te hebben staan met soms wat extra's er in zoals een speeltje, snoepje of een kluifje, enz. 

 

 

 

   

 

We proberen ook zoveel mogelijk bekendheid te geven aan het project, bijvoorbeeld via dierenwinkels en websites - zodat mensen die ons nodig hebben, of zij die giften in natura (voeding en extra's) of donaties willen geven, ons weten te vinden.   

 

  

Bestedingen Dierenvoedselbank Haaglanden

De voornaamste uitgaven van de Dierenvoedselbank zijn het aanschaffen van dierenvoer, als er niet voldoende ingezameld is om de dieren van voedsel te voorzien. Daarnaast wordt er huur betaald voor de ruimten voor opslag van dierenvoedsel en het maken van de dierenvoedselpakketten. Ook zijn er kosten voor het distribueren van de paketten van de centrale opslag naar de uitgiftepunten. Zie ook:  http://dierenvoedselbank.geef.nl/doel/dierenvoedselbank/

 

 

Copyright dierenvoedselbank.org © 2014 - 2020

Copyright © 2010 Home | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker