skip to content


Je komt in aanmerking voor hulp van de dierenvoedselbank als je bijvoorbeeld al een voedselbanknummer hebt (van de reguliere Voedselbank). Heb je deze niet dan kun je langs komen met je inkomsten en uitgaven en identiteitsbewijs om uit te rekenen of je in aanmerking komt.

Op deze manier proberen we het zo eerlijk mogelijk te regelen zodat het bij de baasjes van de dieren terecht komt die het echt nodig hebben. Dit geldt alleen voor dieren die al bij hun baasje zijn; niet om dieren aan te schaffen. Extra voordeel hiervan is dat dieren door dit initiatief niet naar het asiel hoeven - die vaak al overvol zijn, maar lekker bij hun baasje kunnen blijven wonen!

 

 

Dankzij de Dierenvoedselbank kan deze hond Dino bij z'n baasje blijven wonen. Dino en zijn baasje zijn heel dankbaar voor alle steun die de voedselbank biedt.

 

 

 

 

 

 

 

Ook de asielen zijn blij met de Dierenvoedselbank, door deze hulp kunnen meer baasjes hun gezelschapsdieren zelf thuis blijven houden en dat scheelt weer een hoop diertjes in het asiel! 

 

 

  

 

 

Copyright dierenvoedselbank.org © 2014 - 2020

Copyright © 2010 Home | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker